Verjaardagen en vriendinnen hier.
01-05-2016
Hi iedereen,
Hier ben ik weer, en deze week doe ik de blog weer even in een paar delen. Op het moment van schrijven zit ik in Mieke en Elisa hun hotelkamer, terwijl Elisa mijn haar vlecht.

Maar goed, laat ik beginnen bij waar ik was gebleven. Mijn laatste blog had ik op dinsdag geschreven, en ik kreeg toen best wat vragen over koningsdag. Ik heb hier geen koningsdag gevierd, maar heb wel lekker de hele dag oranje gedragen, om zo toch een beetje in Nederland te zijn. Ik was namelijk ook gewoon de hele dag aan het werk, en kon dus niet eventjes London ofzo ingaan.
Op donderdag had ik wel lekker vrij. In de ochtend, nadat ik rustig aan wakker was geworden, ging ik Harrow in. Orla is gisteren(zaterdag) drie geworden, en dus ging ik eventjes een cadeautje voor haar halen. Uiteindelijk eindigde ik met Rapunzelkroontje, waar dan een vlecht aan vast is gemaakt. Vervolgens heb ik heerlijk genoten van het weer, want het was echt super lekker weer. In de avond ging ik met Alina mee naar Hapkido, een Martial Arts Sport. Zij doet dit elke week en ik had beloofd om een keer mee te gaan, dus dat moment kwam nu. Het was echt super leuk om een keertje te doen, en misschien ga ik zelfs nog wel een keertje weer, maar dat is misschien, haha.
Dinsdag, 03-05-2015
En ik ben weer terug, en het is een paar daagjes later. Het weekend is geweest en ik ben nu weer terug aan het werk. Maar laat ik beginnen bij afgelopen weekend, waar ik was geëindigd. Op vrijdag had ik gewoon mijn werk gedaan, en vervolgens bleef ik heerlijk thuis voor een avondje. Ik was onwijs moe, en het zou een druk weekend worden, dus vandaar. Ook moest ik de was nog ophangen en Orla haar cadeautje inpakken. Dus dat had ik allemaal gedaan en vervolgens lag ik lekker vroeg in bed. Op zaterdag was het dan eindelijk zover. Orla was drie jaar en Mieke en Elisa kwamen hierheen.

De volgende dag was het zondag(Mieke haar 18e verjaardag!) en hebben we lekker rustig aangedaan in de ochtend. We vertrokken rond 11:00 uur en gingen London in, na veel gedoe met opwaarderen. Onderweg naar Hyde Park! Daar hebben we toen rond gelopen, richting het meer, en weer terug. Door Green Park, langs Buckingham Palace en zo dat je uiteindelijk uitkomt bij Leicester Square. Iedereen die wel vaker in London komt kent deze wandeling wel. Het is eigenlijk alle toeristische dingetjes in een keer doen. We zijn door gelopen tot we bij Covent Garden kwamen, en daar gingen we een High Tea doen. Dit was soort van een laat feestje van Elisa, maar eigenlijk vierden we allemaal onze verjaardagen. Het was super gezellig en jummie voedsel! Heerlijk. Daarna zijn we weer onderweg terug naar het hotel gegaan, waar we vervolgens eventjes rustig aan hebben gedaan. Ik had besloten dat het wel een leuk idee was om nog een keer in het hotel te slapen, alleen dan bij Mieke en Elisa in de kamer op de bank. Daarna gingen we naar de kerk, en ik vond het ook super leuk om St. Peters aan Mieke en Elisa te laten zien! Het was ook nog eens een goeie dienst, en toen naar de pub. Het was wel echt super druk, want de volgende dag was een bankholiday en dus ging iedereen mee. Wat natuurlijk wel super gezellig is.
Op maandag gingen we ergens rond 11:00 uur naar Camden Town. Onderweg hadden we wel een klein probleempje, want er was iets gebeurd op de metropolitan lijn en daardoor moesten we een hele omweg nemen. Uiteindelijk waren we er dus rond 12:00 uur en omdat we niet heel veel zin hadden om over de Camden Town Market te struinen, gingen we meteen door naar de Food Market. Hier hadden we allemaal lekker lunch gehaald en dat opgegeten aan het water, waarna we door liepen naar de volgende markt. Hier hadden ze geen voedsel meer, maar wel allemaal andere leuke dingetjes. Toen we uiteindelijk waren uitgekeken op Camden Town besloten we naar Primrose Hill te gaan, om te genieten van het heerlijke weer en het mooie uitzicht.
Nadat we hier even hadden gezeten besloten we om een rondje door Neals Garden te lopen, want een onwijs kleurrijke en leuke straat is, helemaal in het teken van Neal’s Yard. Vervolgens gingen we koffie drinken en omdat we nog best wat tijd over hadden besloten we naar de National Portrait Gallery te gaan. Hebben we toch nog wat educatiefs gedaan. Super veel lol gehad en random dingen gezien. Om 17:30 uur namen we de bus naar Victoria station en gingen we avondeten. En daarna naar… WICKED! Dit hadden we Mieke als cadeautje gegeven en daar gingen we maandagavond dus heen. Het was echt super tof! Als jullie een keer naar een musical willen zou ik hem dus zeker aanraden.
En dit was alweer mijn blog! Hoop dat jullie het leuk vonden. Laat het weten in de reacties. Volgende week komt de rest van de tijd met Mieke en Elisa.

Liefs, Mirthe

Komen de meiden tegenwoordig 's morgens naar jou ipv hun ouders?
Wat een story met Mieke en Elisa!
Uit de kerk, in de kroeg hé ;P
Weer genoten van je verhaal!
Hoi Nichtje,
volgens mij geniet je nog steeds met volle teugen van Engeland en London; leuk om elke keer te lezen!