lifeasanaupair.reismee.nl

Een klein beetje Nederland in London.

Eeeeeennn er is weer een nieuwe blog! YAY!

Ik moet even bedenken wat ik ook al weer heb gedaan in de afgelopen week, want ik ben het eigenlijk vergeten, haha. Dus ik ga weer verder.

Smile

Op maandag had ik in de ochtend gewoon gewerkt zoals ik altijd doe. Vervolgens had ik in de avond met Rebecca afgesproken om koffie te halen. We hadden dit al een tijdje niet meer gedaan, en het was dan ook heel fijn om zo weer bij te kunnen kletsen over van alles en nog wat.
De volgende twee dagen had ik gewoon zitten werken zoals ik altijd doe. Op woensdagavond ging ik naar Student Hub, waar we vervolgens Sandwiches en Sunday Ice Creams hadden. Nomnomnom. En natuurlijk ook nog serieuze gesprekken hadden met zn allen, haha.
Op de donderdag wou ik heel graag iets doen met vrienden, alleen moest iedereen natuurlijk werken of naar school.
Frown
Dus ging ik in me eentje even London in, naar het Sir John Soane Museum, wat eigenlijk best wel interessant was. Helaas mocht ik geen foto's maken, altho er wel super mooie dingen waren, waar ik foto's van wou maken. Daarna ben ik vanuit daar richting Leicester Square gelopen en heb ik ondertussen lunch gekocht. Het was namelijk super lekker weer en lunch kon ik dus lekker op Leicester Square eten. Helaas was het daar wel super druk. Nederland is namelijk op stedenreis en dus kwam ik overal Nederlandse schoolklassen tegen... Dat je uiteindelijk zelfs kan gokken welke Nederlanders zijn en welke niet. Ach, ook wel weer grappig natuurlijk, dat zij denken dat niemand ze verstaan, en dan kan je zo lekker mee luisteren.
Uiteindelijk was ik rond drie uur weer thuis en heb ik vervolgens thuis lekker rustig aan gedaan.
Op vrijdag moest ik weer werken, en vervolgens ging ik in de avond oppassen bij iemand anders uit de kerk. Dit was wel echt super leuk, omdat je ook eens een ander huis ziet en andere kinderen enzo. Helaas lagen ze al op bed, natuurlijk.
Op zaterdag had ik met Alina afgesproken. Zij gaat over twee weken alweer naar huis toe, en dit was ongeveer de laatste zaterdag dat we samen London in konden gaan. Dus zijn we gezellig naar Brick Lane gegaan, waar onwijs veel vintage winkeltjes zijn. Vervolgens gingen we lunchen in China Town, bij onze go to Chinese Restaurant, en meteen daarna naar de Nederlandse Pub. Hier hadden we natuurlijk ook weer voedsel gehaald, namelijk een Patatje Oorlog en een Patatje Speciaal, en dit voelde toch wel even alsof we in Nederland waren. Super tof! Daarna ging ik naar de kerk, waar een optreden was van de meidengroep Daughters of Davis. Dit was best leuk, alleen is het niet helemaal mijn stijl.
De volgende dag, op zondag, ging ik eerst in de ochtend met Rebecca sporten. Dit gaan we vanaf nu elke zondag doen, en dat gaat dus best lekker. Helaas konden we meteen al niet zolang sporten, want ik ging weer London in. Het was namelijk de marathon van London, en Helen ging deze rennen. Dus gingen Alina en ik haar aanmoedigen, als deel van haar Cheerleading Squad. Uiteindelijk hebben we haar vier keer gezien en heeft ze het in net iets minder dan zes uur gedaan. Super trots op haar!

En nu ga ik er weer vandoor. Heb niet zoveel tofs gedaan vandaag, en eigenlijk alleen maar gewerkt.

Byebyee! Hoop dat jullie het leuk vonden! Laat een reactie achter als je dat leuk vindt.

Laughing

Liefs Mirthe

Kiss

Marc

Weer lekker bezig dus.. Heb je nog Queensday gevierd afgelopen weekend? En ga je de Britten morgen inwijden in de feestelijkheden rond Koningsdag morgen! Groetjes!

Opa vW.

Lieve Mirthe.
Gezien de titel van je laatste blog "Een klein beetje Nederland in Londen" ben je al een beetje aan het afkicken.
Doei.

Guido

Hé meissie, we missen je wel extra nu op koningsdag. Maar je eerste, oranje foto, kwam al voorbij.

Enjoy it, op afstand!