lifeasanaupair.reismee.nl

Een weekendje weg, sightseeing en egelhandwarmer kussens.

Hee mooie mensen,

Voordat ik begin met het schrijven van deze nieuwe blog, wil ik even zeggen dat ik hem al drie keer heb geschreven. Just so you know als het afgeraffeld overkomt. Maar laat ik maar meteen beginnen bij maandag, tweede paasdag.

Die dag had ik vrij, omdat het een bankholiday is. Rod en Joanne waren de hele dag weg met de kids, en dus bleef ik lekker rustig thuis en deed ik eigenlijk niets. Was ook wel lekker na zo`n druk weekend. Ik ging alleen even Harrow in met Alina om een hot chocolate te halen en verder was ik de hele dag thuis.
Toen begon de drukte weer. Het is vakantie en dat betekend geen school, preschool of playgroups. Omdat Joanne mij niet alleen wilt laten met drie kinderen ging Emilia op dinsdag naar een vriendin en op woensdag naar een gymnastiek club. Ik had de hele dag Orla en Anastasia. En dus ben ik naar twee verschillende parken en een soft play geweest met de kids. That was fun!
Op donderdag had ik ook weer niet zoveel gedaan, behalve dan schoonmaken en mijn tas inpakken, want de volgende dag begon Youth Weekend Away. Een weekendje weg met de jeugd van de kerk, naar Sandyholme bij Swanage. Hierdoor hoefde ik maar de halve dag te werken op vrijdag, waarbij ik weer naar het park ging. Vervolgens moest ik om 13:00 uur bij de kerk zijn en gingen we met z`n allen in een busje naar Swanage, wat een tocht van drie uur is. Het grootste gedeelte van de reis sliep ik tho, haha.
Wat later die dag, rond 16:30 uur, kwamen we aan, zochten we allemaal een kamer uit, en werden de regels besproken. The usual stuff. Vervolgens gingen we voor het eerst naar het strand, wat zo`n twee minuten lopen was. Daar brachten we een tijdje door, tot de rest van de mensen was aangekomen en het eten er dus ook was. Finallyy food time. Het liep allemaal zoals een normaal weekend weg met zoveel jongeren verloopt. Na het eten mochten we kiezen wat we wouden doen en ik behoorde onder het groepje dat worship op het strand koos. Wat heb ik veel worship gedaan zeg. Wel super tof.
De zaterdag zag er eigenlijk niet heel anders uit. In de ochtend gingen we naar het strand, en in de middag deden we de jaarlijkse wandeling naar Swanage. Dit duurde dan toch nog wel twee uur, omdat we helemaal over de krijtrotsen gingen. Een hele mooie wandeling, maar wel super lang. Het eindigde dus in het toeristische dorpje Swanage, waar we Fish & Chips gingen eten. Kan ik dat ook weer van me lijstje strepen. In de avond was het weer worship en spelletjes spelen en dat was dan weer de zaterdag. Op zondag gingen we naar huis, maar pas na lunchtijd en dus gingen we eerst weer naar het strand. Een laatste keer. Vervolgens hadden we Jacket Potato voor lunch en daarna stapten we weer in het busje, terug naar huis. In de auto sliep ik al snel en ik ben vrijwel de hele tocht in slaap geweest, behalve toen we een pitstop maakte bij het pompstation en ik vervolgens een kussen/handwarmer/knuffel van een egel kreeg, als een laat verjaardagscadeau.

Toen was het alweer afgelopen maandag. Rod en Joanne en de kids zijn voor een week naar Wales op vakantie en dus heb ik een weekje vrij. Toen ik dit hoorde had ik eigenlijk vrijwel meteen Cornelie gewhatsapped, en dus kwam Cornelie van maandag tot en met woensdag gezellig op bezoek. Ik haalde haar natuurlijk van het vliegveld op en vervolgens gingen we samen naar Harrow. Ze verbleef bij mij thuis, sinds ik toch home alone was. We haalden nog even wat te drinken bij Brü, een nieuwe koffieplek hier, en hingen toen een beetje thuis rond. We waren beiden super moe, dus deden we ook niet zoveel. Totdat we besloten dat we toch nog iets wouden doen en gingen we vervolgens sightseeing doen. Naar de Big Ben, London Eye, Westminster Abbey en de Tower Bridge. Tof! Ook had Cornelie daar een hele leuke pub gevonden, waar we lekker wat gingen avondeten.
Op dinsdag hadden we heel veel plannen gemaakt. In de ochtend gingen we eerst naar St. Pauls. Dit is de hele grote protestantse kerk hier in London en we hadden daar een rondleiding door. Ook besloten we om de trappen te klimmen en dat deden we ook. :P
Na lunchtijd gingen we naar de Prince Charles Cinema en we The Danish Girl. Een super mooie film en een gaaf theater. Ook draaien ze er heel veel oudere film dan wat nu in de cinema is. Nadat de film was afgelopen, hadden we met Alina afgesproken in de Castle, die helaas vol was.
Op woensdag gingen we in de ochtend naar Camden Town. Eventjes liepen we rond en daarna naar de Food Market. Hier hebben we allebei heel lekker een crêpe, wat falafel en een juice gehad. Ook zijn we naar Shoreditch geweest, waar we koffie hebben gedronken. Daarna wisten we niet zo goed wat te doen, maar toen kwam Cornelie erachter dat alle museums in London vrij zijn. Zo besloten we last minute om naar Tate Modern te gaan, aangezien we allebei wel van moderne kunst houden. Vervolgens gingen we avondeten in de pub en dat was dan de woensdag alweer.

Op donderdagochtend vertrok Cornelie al vroeg om het vliegtuig te halen. De hele dag heb ik vervolgens rustig aan gedaan en wat spullen gehaald voor in de avond. We hadden namelijk met wat meiden een cocktail party gepland en sinds ik toch home alone was. Iedereen nam iets mee van drank of juice, en ik zorgde voor het voedsel. Uiteindelijk hebben we gezellig met z`n allen de hele avond dus cocktails gedronken en gesnackt. En toen was het alweer vrijdag. Vandaag heb ik vooral schoongemaakt en nog wat voedsel gehaald, want vanavond heb ik een meidenavondje met Rebecca. Pizza, Gossip Girl en Ben & Jerry’s. I think we will survive.

Ik ga er weer vandoor, want mijn laptop is bijna dood. Maar hoe gaat het met jullie? Veel liefs, van mij.

Xoxo Mirthe

Kiss

Guido

Héj, voornamelijk eten, drinken en gezelligheid deze keer, begrijp ik.
Lkkr genieten dus!

En dat je in de bus naar en van het youth weekend slaap,.....wat een verrassing. ;P

Maar weer een gezellige blog, meiss, tnx.