lifeasanaupair.reismee.nl

Nieuwe uren en heeeeel veeeel eten.

Hier ben ik weer.

Smile
En dat ik steeds vergeet of geen tijd heb om een blog te schrijven laat wel weer zien hoe druk het is.

Laat ik beginnen bij waar ik was gebleven, namelijk vorige week zaterdag. Vorige week zaterdag ging ik samen met Anna naar Chesham. Hier gingen we namelijk allemaal charityshops bij langs. Al vanaf het begin wouden we dit een dagje doen, en nu kwam het er eindelijk van. Uiteindelijk hebben we niet onwijs veel gekocht. Eigenlijk alleen maar vier boeken, maar dan wel nieuwe boeken en allemaal vet goedkoop.

Laughing
Yay! A girl can never have enough books.
Rond 17:00 uur was ik alweer thuis, maar toen ik thuis kwam giingen Rod en Joanne net weg. Zij hadden een feestje van iemand en hadden dus mensen uit de kerk gevraagd om op te passen, aangezien de kids ook nog naar bed moesten worden gebracht. Dit is altijd een beetje awkward, want als au pair(Ik wist tot de dag ervoor niet dat ze weg gingen) moet je dan eigenlijk het huis wel uit. Anders zijn de andere mensen er een beetje voor niets. Dus ging ik naar de movienight in de kerk, waar ik samen met wat andere mensen Spectre heb gekeken. Mijn eerste James Bond veel, en ik weet dan ook weer waarom ik nooit James Bond films kijk.
De volgende dag ging ik samen met wat au pairs London in en gingen we naar Hillsong. We spraken af bij Nandos, waar we een heerlijke lunch hadden, en gingen vervolgens naar Hillsong. Leuk hoor, alleen voelde het echt een beetje als een concert en was het gewoon te groots en massief. Ik hou meer van een kleine gemeenschap waar je iedereen kent.
Smile
Ik ging dan ook iets eerder weg zodat ik naar St. Peters kon gaan en heb daar een heerlijke dienst gehad en daarna After Hours met pudding!
Toen begon mijn nieuwe werkrooster. Spannend! Op maandag hoefte ik alleen in de ochtend te werken. Eerst een half uurtje op Orla en Anastasia passen, terwijl Joanne Emilia naar school brengt, en dan als ze terug is schoonmaken. Rond 11:30 uur was ik klaar, waarna ik samen met Alina gezellig London in ging. Een tijdje terug was ik naar een nieuw restaurantje geweest in China Town en daar gingen we nu heen. Heerlijk voedsel was het. Daarna gingen we naar een bakkerij daar in de buurt, waar we Chinese bolletjes hadden gehaald, en vervolgens liepen we nog eventjes rond. Ook gingen we nog even naar een winkeltje met heel veel dvd's en cd's, waar ik Phantom of the Opera, Love Never Dies en The Book Thief heb gekocht voor zes pond, all together.
Dinsdag en woensdag moest ik de hele dag werken van 08:00 tot 17:00. Op dinsdag ging ik in de ochtend, nadat ik Emilia en Orla op school en preschool had afgezet, met Saya naar playgroup. Rond lunchtijd waren we weer thuis, gaf ik Saya lunch en haalde we Orla van preschool. Daarna ging Saya naar bed en at ik samen met Orla lunch. Vervolgens mocht ze wat tv kijken, en toen het tijd was om Emilia van school te halen, vertrokken we om haar op te halen. Daarna naar Chill 'n Chat, waar ik de eerste week dat ik hier was ook heen was geweest en rond 17:00 uur kwam Rod ons daar ophalen en liepen we met z`n allen naar huis. Op woensdag ging het eigenlijk precies hetzelfde, alleen haalde Rod Emilia op van school en werkte ik dus tot 15:30 uur. In de avond ging ik naar Student Hub, een nieuwe midweek group speciaal voor 16+ en daar ging ik dus heen. Super leuk en super gezellig met iedereen.
Wink

Donderdag heb ik eigenlijk de hele dag niets gedaan en heb ik lekker in bed gelegen en vrijdag heb ik weer zitten werken. Geen playgroup deze week, maar naar het park met Saya. Verder was de dag hetzelfde als de andere, alleen ging ik aan het einde naar Family Café. Hier kwamen Rod en Joanne later met Emilia. Vervolgens bleef ik hier, want Family Café gaat over in Evening Café en heb ik dus gezellig met een groep mensen hier zitten kletsen en chillen en eten.
Zaterdag had ik afgesproken met Rebecca. We zouden eerst naar Greenwich gaan, maar we hadden geen tijd afgesproken, en dus waren allebei een beetje laat klaar. Uiteindelijk veranderde het plan in samen naar IKEA gaan, wat ook heerlijk was. Even een keer geen toeristje zijn, en praten over wat wij in ons huis zouden plaatsen of herinneringen die we aan IKEA hebben. Natuurlijk hebben we ook de Zweedse balletjes gehad en zijn we erachter gekomen dat we eigenlijk best dezelfde smaak hebben kwa inrichting. Yay!
Toen brak zondag alweer aan. In de ochtend had ik afgesproken om met wat meiden een Engels Breakfast te doen, aangezien Rebecca, Alina en ik er nog nooit een hadden gehad. Uiteindelijk waren we met negen meiden(Alina, Anna, Carys, Helen, Molly, Rachel, Rebecca, Shukare en ik) en hebben we een onwijs lekker ontbijt gehad. Vervolgens was er een uitnodiging op de Student Hub facebook pagina om bij iemand lunch te hebben. Aangezien we er toch langs liepen op de weg terug besloten we om even langs te gaan en hoi te zeggen, wat uiteindelijk veranderde in daar de rest van de middag tot 17:00 uur te zitten. Tegen die tijd moest een deel weer terug naar de kerk om kaar te maken voor de avonddienst. Ik ging samen met Alina naar mijn huis en rond 18:00 uur naar de kerk, want ik mocht voor het eerst mensen welkom heten. Super leuk om te doen.
Laughing

En nu zijn we bij dinsdag aangekomen, vandaag. Ik moet nu snel stoppen, wat Saya moet wakker worden gemaakt, maar alles gaat goed. Excited voor deze week, want het is pasen en vrijdag wordt ik eindelijk 18!

Zie jullie volgende keer weer! En thanks voor de reacties!

Liefs Mirthe

Kiss

Janine

Ha lieve, Leuk om je blog weer te lezen. You Know: Ik mis je en helemaal deze week nu je bijna jarig bent! ???? Nog een paar weekjes en dan kom ik gelukkig weer naar je toe.
Heel dikke knuffel.

Guido

.....ja en ik mag niet mee :-(

Btw, boys like reading too, you know!
Enneh...hoe zit het met de calorietjes bij al dat eten?? ;P

Maar leuk om weer te lezen, tnx.
Kuz.

Marianne van baardewijk

Lieve Mirthe,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!!,
We hopen dat je het heel gezellig hebt en heerlijk wordt verwend.
Ik heb net genoten van je blog, wat een afwisselend en dynamische leven heb je nu. Geniet er van!!
Lieve groeten van marianne van baardewijk