lifeasanaupair.reismee.nl

Cycling and Street Art.

Hoihoi,

Hier is een nieuwe blog.

Smile
En laat ik er maar meteen induiken. :D

Om heel eerlijk te zijn, zoveel heb ik niet gedaan. Woensdagavond ging ik samen met Rebecca even koffie halen. We hadden beiden niet zoveel zin om in Harrow te blijven, en dus gingen we naar Northwood. Hier is ook LSOT(London School of Theology) en opeens liepen we daar random over en kwamen we allemaal bekenden tegen van de kerk. Eerste college experience dus.
Op vrijdagavond moest ik oppassen, wat prima was. Uiteindelijk heb ik lekker Alice in Wonderland gekeken en een beetje zitten chillen op mijn laptop. Om 11 uur hoorde ik wat huilen en was Orla dus waarschijnlijk uit bed gevallen. Om 11:05 kwamen Rod en Joanne thuis en vonden ze Orla in hun bed. Oops.
Zaterdagochtend ging ik sporten.

Surprised
Ergens in de week had Helen een berichtje rond gestuurd met de vraag wie er mee gingen hardlopen. Ik had gereageerd dat ik nou niet bepaald een renner ben, maar wel mee wou fietsen, en uiteindelijk ben ik dus op Helen haar fiets gegaan. We gingen eerst met de tube naar Uxbridge en zijn vervolgens over een modderig smal pad naar Rickmansworth gefiets/gerend. Helen gaat de Marathon van London lopen en dus hard aan het oefenen, en vandaar dat we lekker 10 miles deden.
In de middag ging ik samen met Rebecca naar het Victoria & Alberts museum. Uiteindelijk hadden we niet zoveel tijd meer over en zijn we dus alleen naar de fashionafdeling en de 20e eeuw afdeling geweest. Was wel super leuk en interessant. Vooral de fashion, ofcourse. Daarna gingen we even lekker een pizza eten en vervolgens zijn we naar huis gegaan.
Woensdag had papa mij een bericht gestuurd over een Street Art Tour in London, georganiseerd door OnePlus, waar mijn telefoon vandaan komt. Hier ging ik samen met Alina heen zondag en het was eigenlijk best fun. Onderweg waren we beide een beetje bang dat er echt alleen maar van die oude telefoonnerds zouden zijn(zoals papa), maar dat viel eigenlijk best wel mee. Uiteindelijk zijn we door een wijk van London gelopen, Shoreditch, en hebben twee mensen ons allemaal, best wel gafe, street art en graffiti laten zien, en verteld over het verschil tussen de twee, en de achtergrond van de kunstenaar. Dit was allemaal gratis, en vervolgens kregen we ook nog eens een gratis drankje, patat en een notebook. All by all een top dag dus.
Gister en vandaag is er niet zoveel gebeurt. We zijn naar playgroups geweest en dat is het eigenlijk wel. Ik ben onderhand professioneel in het herkennen van goede playgroups(Jup, daar heb ik gesprekken over).

Nu ga ik lekker slapen, dus sleep well.

Kiss

Liefs, Mirthe.

Foto's van zaterdag en zondag :) http://lifeasanaupair.reismee.nl/fotos/2395311/cycling-and-street-art/

Guido

Aha, dus papa valt best wel mee.....!
Het enige leuke van de week kwam ook nog via mij ;P

Lekkere oppasser ben je, als je niet eens weet waar je kinderen uithangen. ;-D

Oma van W

leuk alledaags inkijkje Mirthe! En ja, ik moest wel lachen om het oppas verhaal. Alice in Wonderland was zeker spannend??? Wil je onze oudste zoon aub niet meer uitschelden (oude telefoonnerd), oei oei.
Lieve Mirthe tot horens, knuffel van oma Martha

Letty

Hoi Mirthe,

volgens mij heb je best veel gedaan, en gelukkig was de tip van je oude vader nog een leuke tip ook. ;-)
Groetjes, Letty

Nonkel K

@Guido: nee, niet jij viel mee, maar het publiek in Londen...!