lifeasanaupair.reismee.nl

MOCKINGJAY PART 2 PREMIEREEE :)

Helloo,

Ik realiseerde me ineens dat ik nog steeds geen nieuwe blog heb geschreven, en dat terwijl ik best nog wat heb beleefd, haha. Dus laat ik maar gauw beginnen.

Smile

Ik weet niet precies waar ik geeindigd ben, maar heb besloten om maar te beginnen bij woensdag. Woensdag ging ik in de ochtend naar playgroup met Saya(Ben er eindelijk achter hoe je haar nickname echt schrijft

Wink
). Alina was daar ook en die vertelde dat de All Blacks aan het trainen waren op de velden van de Harrow school. Haar hostparents werken op de school namelijk en haar hostdad had er een mailtje over gekregen en haar verteld. Dus besloten we om een half uurtje eerder weg te gaan en naar de training te kijken. Blijkbaar wisten zelfs de jongens er niets van, wat wij stonden er als een van de weinige. Ook bleek het dat het niet de starspelers waren, want die zijn alweer terug in Nieuw-Zeeland. Dit ware de spelers die geen kans hadden gekregen om te spelen tijdens de wedstrijd zelf. Toch was het wel heel leuk om het te zien. En om nu te kunnen zegen dat we bij een rugbytraining zijn geweest van de All Blacks.
In de middag ging ik London in, puur om een bandje te krijgen voor de Mockingjay Part 2 premiere de volgende dag. Dus ik speciaal daarvoor erheen gegaan, kreeg een bandje met nummer 376(Wat nog meeviel, want er waren er meer dan 700), en ging ik weer terug naar huis. Toen kwam ik er alleen achter dat ik er de volgende dag tussen 11:00 en 12:00 al moest zijn. Gelukkig bleek Joanne het goed te vinden en was ik helemaal excited!

De volgende dag was Premieredag. Ik was super excited en mijn dag kon dan ook niet meer stuk! In de ochtend moest ik wel werken tot 11:15 en ging ik samen met Orla en Saya even Harrow in. Orla wou heel graag lopen, en dus liet ik haar maar gaan. Ze was echt super goed bezig, was super blij met haar, want elke keer als ik vroeg of ze me hand vast kon houden, hield ze hem vast, en ze liep ook nog eens goed door. Proud Au Pair

Laughing
Toen was het 11:15 en rende ik ongeveer naar het station. Om 11:17 kwam al de volgende tube, en ging ik er gauw in. Uiteindelijk kwam ik om 12:00 aan op Leicester Square, just in time, want ze waren net begonnen met iedereen opstellen. Gauw ging ik op me plek staan en ongeveer een uur later mochten we een plekje zoeken achter de hekken. Ik ging met twee vriendinnen, die nummer 118 hadden en dus een stuk voor mij in de rij stonden. Daardoor kon ik bij hun gaan staan en stonden we helemaal vooraan:) ! Na heel lang wachten, zonder voedsel, een wc of een zitplek, maar met regen, begon het dan eindelijk. En het was geweldig. Ik heb handtekeningen mogen ontvangen van Josh(Peeta), Jennifer(Katniss), Liam(Gale), Elizabeth(Effie), en Julianna(Coin). Ook heb ik sort off foto's met ze allemaal, en heb ik iedereen aan kunnen zien komen, want de auto's stopten recht voor ons. De nacht duurde tot 20:00, maar daarna duurde het nog erg lang voordat ik er overheen ben. Eigenlijk ben ik dat nog steeds niet, zit ik inside nog steeds te freaken, en heb ik maybe een eigen hunger games exhibiton op me kamer(Check de foto's).

Verder is er in de week niet echt veel gebeurt. Maandag ben ik samen met Alina naar de National Gallery geweest, waar we in een half uur al uitgekeken waren. We hebben nog een beetje rond zitten hangen op Leicester Square, maar dat was het eigenlijk ook wel.
Dit wordt een druk weekje, want Joanne, Orla en Emilia zijn allemaal een beetje ziek, en kunnen dus nergens heen. Ach, we overleven wel.

Lieve mensjes, ik ga er weer vandoor. Thanks voor het lezen!

Liefs Mirthe

Kiss

Cornelie

Awesome sissie!

Nonkel K

Echt cool om je helden in real life te zien, en zelfs hun handtekening te hebben! Ik kom niet verder dan de broertjes Koeman (ook bekend in GB overigens), maar jij hebt direct échte wereldsterren gestrikt. Gaaf hoor! Hou dat gevoel maar lekker lang vast...

Janine

Leuk om je enthousiaste verslag weer te lezen. En natuurlijk helemaal top dat jij je idols nu hebt ontmoet!
Blijf genieten.