lifeasanaupair.reismee.nl

Een druk maar geweldig weekend <3

Hello lovely people,

Wat was dit een geweldig weekend! Super gezellig en druk geweest en heb daardoor weer lekker wat om over te schrijven. Dus bereid je maar vast voor...

Wink

Vrijdagavond moest ik oppassen. Ofcourse had ik er niet zoveel zin in om de hele avond alleen te zijn dus had ik gevraagd of Alina zin had om langs te komen. We besloten samen een filmpje te gaan kijken, Big Hero 6(Echt een aanrader voor animatiefans btw). Anna was erachter gekomen dat ik niet naar Youth Café zou komen, wat ik normaal wel doe, en dus kwam zij ook nog even langs. Meteen een handige manier waarop Alina en Anna elkaar kunnen ontmoeten. Was echt super gezellig en we hebben heerlijk gekletst. En ook plannen gemaakt voor een filmavondje. Vrijdag is hier namelijk een Star Wars avond in de kerk, en aangezien wij en een paar andere meiden daar niet zoveel zin in hebben, zijn we nu van plan om samen ergens anders films te gaan kijken.

De volgende dag moest ik er alweer vroeg uit, helaas. Toch deed ik dit voor het goede doel, want ik had een au pair trainingdag. Samen met Rebecca, de au pair van een ander gezin uit de kerk, ben ik naar Horsley gegaan. Hier is het huis van de oprichters van Christian Au Pair en hier was dan ook de trainingsdag. Ofcourse moesten wij weer onze trein missen, waardoor we een half uur te laat aankwam. Uiteindelijk was dat niet super erg though, want ze nog maar net waren begonnen.
Het was een dag met enorm veel luisteren, praten met andere meiden, informatie krijgen of hoe je het best met dingen om kan gaan en andere au pair stuff. De lunch was gelukkig geregeld, want Diana had een heerlijke currie en wat soep gemaakt voor iedereen. Ook kregen we allemaal een certificaat als bewijs dat we deze dag hebben bijgewoond.
Aan het einde van de dag gingen we nog met een paar meiden wat eten bij de plaatselijke Chinees, wat echt super gezellig was. Heerlijk om zo kennis te maken, lekker te kunnen lachen en ervarigen als au pair uit te wisselen.
En toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Eerder die week had Joanne aan mij gevraagd of ik die avond kon oppassen, maar omdat ik nog niet wist hoelaat ik thuis zou zijn had ze maar iemand anders geregeld. Dat bleek Anna te zijn, en toen ik thuis kwam hebben we dus super gezellig gekletst. Ze kwam erachter wat mijn achternaam is en nu probeert ze het elke keer te zeggen. Geweldig!

Laughing

Vandaag had ik weer een vrije dag. Ik besloot om lekker rustig aan wakker te worden. Had namelijk met iemand afgesproken, maar dat was pas aan het einde van de dag. Uiteindelijk verliet ik rond half 12 het huis en ging ik London in. Het werd een toeristisch dagje! Eerst ging ik naar de Big Ben, Westminster en de London Eye. Zo leuk om daar rond te lopen! Helemaal omdat ik er eigenlijk nog geen een keer echt was geweest sinds ik hier ben. Realiseerde me alleen niet dat het herfstvakantie is in Nederland en dus hoorde ik overal om me heen mensen Nederlands praten. Ook wel weer lachen. Ik was langs de London Eye gelopen naar de volgende brug en heb hier heerlijk overheen gewandeld. Even wat fotos gemaakt, en genoten van de rust. Want om een of andere reden lopen daar helemaal niet zoveel mensen, terwijl het uitzicht super mooi op de Big Ben en de London Eye is. Vanaf daar ben ik naar Leicester Square gelopen, wat me weer aan school deed denken. De lange afstanden met Arends. :') Iedereen die mee was begrijpt me vast wel, haha. Toen ging ik richting het British Museum. Ilja en Noa zijn deze week namelijk met school in London en ze hadden even wat vrije tijd, dus ging ik ze daar meeten. Uiteindelijk miste we elkaar, maar toen ik een grote groep Nederlanders zag lopen vond ik ze daar in, haha. Dit was best awkward eerst, aangezien ik hun meette terwijl hun klas mij niet kennen. Voor de mensen die het niet weten, wat waarschijnlijk bijna iedereen is, Ilja en Noa ken ik via The Hunger Games. We zitten samen in een fan WhatsApp groep en omdat ze nu hier zijn besloten we te meeten. We gingen dus door naar Covent Garden, waar we lekker gekletst en geshopt hebben en wat straatartiesten hebben bekeken. Super leuk om elkaar zo te ontmoeten, maar ook wel een beetje raar. In Nederland wonen we niet heel ver bij elkaar vandaan, maar hebben we elkaar nog nooit ontmoet, en nu ontmoeten we elkaar terwijl we in London zijn. Ach, weer een leuke ervaring!

Dit was dus mijn weekend. Heb er onwijs veel van genoten en krijg het steeds meer naar me zin hier. Ik heb natuurlijk ook wat foto's gemaakt vandaag, die je hier kan zien. http://lifeasanaupair.reismee.nl/fotos/
Nou, ik ga nu lekker genieten van me avond. Dank jullie wel voor het lezen van mijn blog en tot de volgende keer!

Liefs, Mirthe

Kiss

Of Mirta zoals iedereen me hier noemt.

Janine

Leuk om je belevenissen weer te lezen. En nu heb ik er nog meer zin in om je over 2 weken echt te zien en samen door London te trekken.

Sanne

Super leuk! Hoe is het Au Pair zijn op je pad gekomen? Ben je inschreven bij een bureau?

Guido

Hi, hi je schrijft steeds enthousiaster!
'k Heb er zin in je over 1,5 week te zien. :D

Nonkel K.

Hi nichtje, dank weer voor je leuke blog. Mooi te lezen hoe je lekker actief bent en dat je ook zelf op pad gaat. je lijkt je draai helemaal gevonden te hebben. Deze week is de Chinese president op bezoek in Engeland, wie weet kan je ook nog met hem afspreken...

wineke

Wat kan je leuk schrijven Mirthe. Zo te horen heb je het wel gezellig daar. Veel plezier daar. gr